- Æbler - røde æbler prale af de mest antioxidant magt. De er også anti-inflammatoriske, som bidrager til at støtte generelle kar-sundhed.
- Garbanzo Bønner (kikærter) - medvirke til at reducere risikoen for hjertesygdomme og hjælper også lavere kolesterol.
- Mandler - hus en masse af hjerte-sunde næringsstoffer, herunder fiber, E-vitamin, kalium og magnesium.
- Blåbær - forhindre plaque oprustning i arterierne, beskytter blodkar, og støtte en sund blodtryk niveauer.
- Mørk chokolade - nedsætte blodtrykket og også forhindre tilstoppede arterier og dermed reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.
- Druer - fremme sund blodtryk, reducerer LDL-kolesterol og hjælpe hjertet til at pumpe blod.
- Figner - levere en høj dosis af fiber, som er nødvendig for enhver sund kost plan.
- Valnødder - lavere LDL-kolesterol, hjælpe med at regulere blodtrykket og beskytte mod overdreven koagulation og inflammation.
Tuesday, December 6, 2011
8 raske fødevarer for at undgå hjertesygdomme
Det er ingen tvivl om, at genetik fungerer en stor rolle i hjerte sundhed, men livsstil muligheder såsom kost og motion, spille en endnu større rolle i at forebygge og vende hjertesygdomme. Disse er de 8 snacks fyldt med næringsstoffer, at bekæmpe hjertesygdomme, og de risikofaktorer, der forårsager det.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment