Tuesday, December 6, 2011

8 raske fødevarer for at undgå hjertesygdomme

Det er ingen tvivl om, at genetik fungerer en stor rolle i hjerte sundhed, men livsstil muligheder såsom kost og motion, spille en endnu større rolle i at forebygge og vende hjertesygdomme. Disse er de 8 snacks fyldt med næringsstoffer, at bekæmpe hjertesygdomme, og de ​​risikofaktorer, der forårsager det.
  1. Æbler - røde æbler prale af de mest antioxidant magt. De er også anti-inflammatoriske, som bidrager til at støtte generelle kar-sundhed.
  2. Garbanzo Bønner (kikærter) - medvirke til at reducere risikoen for hjertesygdomme og hjælper også lavere kolesterol.
  3. Mandler - hus en masse af hjerte-sunde næringsstoffer, herunder fiber, E-vitamin, kalium og magnesium.
  4. Blåbær - forhindre plaque oprustning i arterierne, beskytter blodkar, og støtte en sund blodtryk niveauer.
  5. Mørk chokolade - nedsætte blodtrykket og også forhindre tilstoppede arterier og dermed reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.
  6. Druer - fremme sund blodtryk, reducerer LDL-kolesterol og hjælpe hjertet til at pumpe blod.
  7. Figner - levere en høj dosis af fiber, som er nødvendig for enhver sund kost plan.
  8. Valnødder - lavere LDL-kolesterol, hjælpe med at regulere blodtrykket og beskytte mod overdreven koagulation og inflammation.

No comments:

Post a Comment