Friday, June 8, 2012

Afvigelsen mellem Solid Hardwood gulve og Trægulve

Trægulve er den ældste type af trægulv, at der er. Denne ret gulvbelægning lever for aldre, hvis det vil blive holdt ordentligt op. Det er meget blid at reparere end laminat eller manipuleret træ gulv. De vedligeholdelsesopgaver også af denne kinda gulvbelægning er ikke så svært i modsætning til at have en tæpper. Det er ikke svært at sætte op på vejen, og det har race af vogues og størrelse. Sinces det kommer fra træ, mange træer, der blev skåret for sundheden for dit gulv, der var stærk, og dens lastingness sidste i lang tid.

Mens den anden type gulvbelægning er maskinforarbejdede trægulve. Denne ene er den slags passer til moderne tid. Det kan være en erstat massivt hårdttræ gulvbelægning. Denne type gulvbelægning er et færdigt træ på toppen og plyboard nedenunder. Det kostede en del mindre end de andre og kan være hassleless udveksles af massivt hårdttræ. Hvis du organiserer at bruge dette, er du nødt til at vælge fra et bredt udvalg af træsorter, at denne verden har.
Maskinforarbejdede trægulve kan også kaldes remodel gulvet, da det er langt mere tyndere end den faste hårdttræ. Det er mere statisk og er ikke så tilbøjelige til mere eller kæde med modifikationer i humidness.
Grunden til det er, at de forskellige lag af træ har korn, der kører i uens retninger. Det er generelt installeres ved at blive indsat ned.

No comments:

Post a Comment